Monster Hunter Generations Yapımcısı Shintaro Kojima Capcom'dan Ayrıldı

17.12.2019 15:10 Gazali Çetinkaya

 
Shintaro Kojima, Capcom'dan ayrıldığını duyurdu.
 
Twitter üzerinden belirttiğine göre, şimdilik başka bir oyun şirketine katılmayı planlamıyor, biraz ara verecek. Yakında yine ilginç projelerle oyuncuların karşısına çıkmayı umduğunu da belirtti.
 
Shintaro Kojima 1998'de Capcom'a katıldı ve ilk olarak Street Fighter Zero 3 üzerinde oyun planlayıcısı olarak çalıştı. 2004'te PS2 için çıkan ilk Monster Hunter oyunundan 2008'de PSP için çıkan  Monster Hunter Freedom Unite'a kadar oyun planlayıcısı olarak çalışmaya devam etti. Ardından Monster Hunter Generations'ın yapımcılığını üstlendi.
 
Shintaro Kojima ayrıca üçüncü şahıs nişancı oyunu E.X. Troopers'ın yapımcılığını üstlendi ve The Great Ace Attorney'nin geliştirilmesinde önemli bir rol oynadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler