Monster Hunter World: Iceborne PS4 Beta Tarihleri Duyuruldu

18.06.2019 19:12 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Monster Hunter World'ün genişleme paketi Iceborne için PlayStation 4 üzerinde iki tane beta düzenleyeceğini duyurdu.
 
İlk beta Tükiye saati ile 21 Haziran 13:00'da başlayacak ve 24 Haziran 13:00'da sona erecek ve sadece PlayStation Plus kullanıcılar için ulaşılabilir olacak. İkinci beta 28 Haziran 13:00'da başlayacak ve 1 Temmuz 13:00'da sona erecek ve bu betaya tüm PlayStation 4 kullanıcıları katılabilecek.
 
Ön yükleme her bir beta başlamadan birkaç gün önce açılacak. Betaya katılmak için Monster Hunter: World ana oyunu gerekmiyor. Betada üç görev ve 14 silah tipi bulunacak.
 
Monster Hunter World: Iceborne 6 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için; bu kış PC için çıkacak.

Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 21 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler