"PlayStation 5'in 499 Dolardan Pahalı Olmasının İmkanı Yok"

15.06.2020 15:25 Gazali Çetinkaya

 
Sony Interactive Entertainment yeni nesil PlayStation konsolu PlayStation 5 ile ilgili şimdiye kadar teknik özellikler, kontrolcü, tasarım ve oyun bilgilerini paylaştı. Kaldı geriye net çıkış tarihi ve fiyat.
 
Xbox, Electronic Arts ve Sega'da yönetici pozisyonlarında çalışmış ve şu anda Amazon'da ürün yöneticisi olan Albert Penello tarafından belirtilene göre PlayStation 5'in 499 dolardan daha pahalı olmasına imkan yok.
 
Albert Penello twitter üzerinden yaptığı açıklamada "Asla asla denilmemesi gerektiğine inanıyorum fakat bu sefer asla demem gerekiyor. PlayStation 5'in 499 doların üstünde olmasının imkanı yok." dedi ve bu nesilde fiyatın çok önemli bir etken olabileceğini belirtti. 
 
Daha önce Mortal Kombat serisinin yaratıcısı Ed Boon oyunculara yeni nesilde en önemli şeyin ne olduğunu sorduğu bir anket düzenlemişti ve makul fiyat birinci gelmişti.
 
PlayStation konsolların çıkış fiyatları:
 
PlayStation 1 -- $299
PlayStation 2 -- $299
PlayStation 3 -- $499/$599
PlayStation 4 -- $399 

PlayStation 5 noel döneminde iki farklı modelle birlikte piyasaya sürülecek. İlki Ultra HD Blu-ray disk sürücüsü içerecek standart model. Diğeri ise disk sürücüsü içermeyecek sadece dijital model.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler