PlayStation VR2'nin 2023'ün İlk Çeyreğinde Çıkış Yapacağı Bildirildi

31.05.2022 10:51 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından geliştirilen yeni nesil oyuncu başlığı PlayStation VR2'nin çıkış tarihi hakkında çeşitli söylentiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Twitter üzerinden TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, PlayStation VR2'nin 2022'nin ikinci yarısında yaklaşık 1,5 milyon adet üretileceğini ve 2023'ün ilk çeyreğinde piyasaya çıkacağını belirtiyor.
 
Geçtiğimiz hafta Sony, PlayStation VR2'nin çıkışı ile 20'den fazla büyük birinci taraf ve üçüncü taraf oyuna sahip olacağını açıklamıştı. Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, PlayStation VR2'nin çıkışının ses getirmesi adına gerekli çalışmaların yapıldığını belirtti. Bunun yanı sıra 20'den fazla birinci taraf ve üçüncü taraf yapımın yer alacağını açıkladı. Bu doğrultuda geliştiricilerle iş birliği içerisinde olduklarını bildirdi.
 
Öte yandan Sony Interactive Entertainment, 3 Haziran TSİ 01:00'de State of Play etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurmuştu. 30 dakikalık yayında üçüncü taraf ortaklardan bazı heyecan verici açıklamalar ve PlayStation VR2 için geliştirilmekte olan çeşitli oyunlara bir bakış atılacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler