Pokémon Black/White 2 Milyona Yaklaştı!

20.09.2010 19:24 Samet Konuksal


 
 
     Pokémon Black/White efsanesi, Japonya'da esmeye devam ediyor! Oyunun Avrupa ve Amerika'daki çıkış tarihi hâla kesin olarak açıklanmadı ancak Pokémon B/W, Japonya'da 2 milyon satış rakamına yaklaştı!
 
     VGChartz tarafından yapılan açıklamaya göre 2 gün önce, 18 Eylül'de Japonya çıkışını yapan Pokémon Black/White, bu güne kadar 1.8 milyon satış rakamına ulaştı. Ön siparişlerde de 1 milyonu geçen Pokémon Black/White adına verilen bu rakamlar, sadece Japonya çıkışına ait.
 
      Önümüzdeki senenin bahar aylarında Avrupa ve Amerika çıkartmasını yapacak olan Pokémon Black/White, bakalım batıda ne gibi başarılar elde edebilecek? Bunu tahmin etmek pek zor değil ancak, Pokémon B/W şimdiden Japonya'ya hükmetmişe benziyor. :)
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pokemon Black/White Platformlar: DS Geliştirici: Game Freak Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 4 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 12 Dk önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 44 Dk önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 1 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 2 Saat önce Gothic Classic Khorinis Saga Switch İçin Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler