Red Dead Online'da Zombi Bulundu: Undead Nightmare Gelebilir

19.09.2019 12:47 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in en başarılı oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2'nin online versiyonu olan Red Dead Online'da bir zombi bulundu. Bir Reddit kullanıcısı ormanın derinliklerinde gezerken bataklığın kenarında bir zombi buldu. 
 
Oyuna gelen son güncellemeden beri bazı oyuncular, oyunun içinde ölü bedenler gördüğünü iddia ederken, bulunan bu garip varlık diğer oyuncuların iddiasını kanıtlamış oldu. Bazıları bu bulunan varlığa mavi tenli zombi derken, bazıları da kolera salgınının oyuna kötü yansıtılmış bir hali olduğunu düşünüyor.
 
Bu garip canlı, ya gerçekten sadece bir oyun içi hata ya da yakın zamanda gelecek olan bir eklentinin habercisi. Red Dead Redemtion'ın ilk oyununa gelen Undead Nightmare ek paketinin Red Dead Online'a geleceğiyle ilgili dedikodular var. Undead Nightmare oldukça sevilen bir ek paketti ve oyundan ayrı satılarak, oyuna yeni bir tek kişilik mod ve multiplayer mod eklemişti. Cadılar Bayramı'na az kaldığını düşünürsek, bu zombi teyzenin bir ek paket olma ihtimali yüksek diyebiliriz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler