Red Dead Online'ın 5. Haftalık Ödül Görevi Eklendi

15.10.2019 21:13 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in en başarılı oyunlarından olan Red Dead Redemption 2'nin online modu Red Dead Online'a haftalık ödül görevleri eklendiğini ve önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini sizlere geçtiğimiz haftalarda bildirmiştik. 5. hafta görevleri oyuna eklendi.
 
Bu haftaki görev, kundakçı ve bir katil olan Cecil C. Tucker ve kendisini 21 Ekim'e kadar yakalamanız gerekiyor. Sadece yirmi yaşında olan Cecil C. Tucker, Aziz Denis’in kenar mahallelerinde evlerini yakan bir kundakçı ve katildir. St. Denis'in kuzeyindeki Fort Brennand'a girerken görüldü.
 
Bunun haricinde bu hafta oyuna giriş yapan ve Collectors, Traders, Bounty Hunters rollerinden herhangi birini oynayan herkes ücretsiz bir şekilde aşağıdaki ödülleri kazanacak:
 
Licensed Bounty Hunters – x5 Tracking Arrows
Traders – x5 Potent Predator Bait, x5 Potent Herbivore Bait
Collectors x3 Collectible Coins
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler