Red Dead Redemption 2'nin Satışları 25 Milyon Kopyayı Geçmiş

06.08.2019 01:56 Özgür Eroğlu

 
Yatırımcılar ve analistler için yapılan Take-Two'nun finansal konferansı sırasında Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin satışı hakkında açıklamalarda bulundu.
 
İcra Kurulu Başkanı Strauss Zelnick, popüler kovboy oyunu Red Dead Redemption 2 satışlarının geçtiğimiz mali çeyreğin sonunda yani 30 Haziran itibariyle 25 milyon kopyayı geçtiğini açıkladı.
 
Ayrıca geçtiğimiz Mayıs ayında Take-Two'nun Grand Theft Auto 5'in satış sayısı konusunda yaptığı tahminleri bugün resmi olarak öğrenmiş olduk. Grand Theft Auto 5'in satışları tam 6 yıl sonra 110 milyon kopyayı geçmiş.
 
Grand Theft Auto 5 2013 yılında ilk kez piyasaya sunulmuştu ve şu an Xbox One ve 360, PlayStation 3 ve 4, son olarak da PC platformunda erişilebilir durumda. PC'ye gelip gelmeyeceği hala merak konusu olan Red Dead Redemption 2 ise geçtiğimiz yılın Ekim ayında çıkışını gerçekleştirmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler