Red Dead Redemption 2'ye Hikaye DLC'si Gelmeyecek

29.09.2019 00:56 Özgür Eroğlu

 
Rockstar Games'in başarılı video oyun serisinin ikinci oyunu Red Dead Redemption 2'ye hikaye DLC'si gelmeyeceği açıklandı. Geçtiğimiz yıl çıkan ve yılın en iyi oyunlarından biri olan Red Dead Redemption 2 oyuncuları, online modu sevmedikleri gibi en çok istedikleri şey oyuna bir hikaye DLC'si gelmesiydi.
 
Ancak bugün açıklanan bir haberle işlerin oyuncuların istediği gibi gitmeyeceğiyle ilgili bir haber paylaşıldı. VG247'ye konuşan Katie Pica, oyunun tek kişilik moduyla ilgili bir planları olmadıklarını ve %100 olarak Red Dead Online'a yoğunlaştıklarını açıkladı.
 
Oyunun online kısmı için şu an 2. haftasında olduğumuz ve toplamda 10 hafta sürecek, haftalık ödül etkinliği mevcut. Buraya tıklayarak oyuna ait diğer haberlere ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler