Robert Bowling Kendi Stüdyosunu Açtı

Robert Bowling bakalım benzer başarıları kendi firmasında yaşayabilecek mi?
24.04.2012 07:08 Alkan Adakaner


     Call of Duty serisini yapan ekip arasında bir hayli popüler olan Robert Bowling bu serinin hem tasarımcısı, hem de stratejistlerinden biriydi. Bir süre önce Activision'dan ayrılan Bowling artık kendi stüdyosuna sahip.
 
      Kurduğu firmaya "Robotoki" adını veren Robert Bowling bu stüdyonun tamamen kendi maddi imkanları ile kurulduğunu ve bağımsız olduğunu söylüyor. Üstelik Bowling'in firması şimdiden çalışmalara da başlamış görünüyor.
 
     Yapılan açıklamaya göre yeni nesil konsollar, PC ve mobil platformlar için bir proje hazırlanıyor. Bowling amaçlarının tek kişilik, co-op ya da multiplayer farketmeksizin belli yapıya sahip bir oyun yaratmak olmadığını, bütün özellikleri içeren projeler hazırlamak istediklerini de belirtiyor.
 
      Robert Bowling bir FPS yapar mı bilemiyoruz, ama eğer yaparsa Activision'a bir rakip daha çıkacak gibi görünüyor. Firmanın resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Bu arada "Robotoki" ismi Robot ve Japonca zaman anlamına gelen "Toki" sözcüklerinin bir araya getirilmesinden oluşmuş gibi görünüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 1 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 2 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 2 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 2 Saat önce MSI 2024 Ana Sahne Karşılaşmaları Bugün Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler