Rockstar Fizik Programcısının LinkedIn Profilinde Red Dead Redemption 2 PC için Göründü

12.05.2019 23:08 Gazali Çetinkaya

 
Rockstar Games'in Toronto stüdyosunda çalışmış fizik programcısı Nan Ma'nın LinkedIn profilinde, Red Dead Redemption 2 PlayStation 4 ve Xbox One'nın yanında PC için göründü.

Nan Ma altı yıl beş ay boyunca Rockstar Games'te rol aldı ve Max Payne 3 ile Grand Theft Auto 5 oyunlarında da çalıştı. Kendisi şimdi Future Immersive adlı bir sanal gerçeklik stüdyosunun kurucusu ve CEO'su. Bu haberlerden sonra Red Dead Redemption 2 LinkedIn profilinden kaldırıldı.

Bu, Red Dead Redemption 2'nin PC'ye geleceğine dair ilk işaret değil. Red Dead Redemption 2 PC için daha öncesinde de başka bir Rockstar Games programcısının LinkedIn profilinde görünmüştü. Ayrıca  Red Dead Redemption 2 Companion App mobil uygulamasında PC versiyonunu işaret eden bazı parametreler ortaya çıkmıştı.

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonu hakkında şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapmadı.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 32 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler