Rockstar'ın Red Dead Görsellerinden Sonra Take-Two'nun Hisseleri Yükselişe Geçti

18.10.2016 10:16 Gazali Çetinkaya

 
 
   Rockstar Games iki gündür paylaştığı görseller ile yeni bir Red Dead oyununun sinyallerini net bir şekilde veriyor. Oyuncular ve hatta diğer oyun geliştirici stüdyolar dahi Rockstar'ın yeni duyurusu için oldukça heyecanlı. Durum böyle olunca 2K Games ve Rockstar Games'i bünyesinde barındıran Take-Two'nun hisseleri de yükselişe geçti.
 
   SeekingAlpha'nın paylaştığı rapora göre Rockstar Games'in 2 adet Red Dead görselinden sonra Take-Two'nun hisseleri +5.7% yükselişe geçti. 
 
   Özellikle kovboyların bulunduğu görsel ile oyuncuları iyice heyecanlandıran Rockstar Games, henüz oyun resmi olarak duyurulmadan Take Two'nun hisselerini bu şekilde arttırıyorsa duyurulduktan ve çıkış yaptıktan sonra kim bilir ne olur. 2010 yılında çıkış yapan Red Dead Redemption 14 milyondan fazla dağıtılmıştı.
 
   Rockstar Games'in resmi duyuru ne zaman yapacağı ise merak konusu, söylentiler perşembe günü video paylaşılacağını söylüyor. Son iki gündür 4:00'da görsel paylaşan firma belki bugün de aynı zamanda bir şeyler gösterebilir. 
 
   Bir diğer merak edilen konu ise Rockstar'ın Red Dead Redemption 2 mi yoksa farklı bir isimde Red Dead oyunuyla mı karşımıza çıkacağı. Az da olsa remastered ihtimali de var.
 
   Bir de Take Two'nun birkaç ay önceki açıklamasını hatırlarsak "Take-Two Interactive yaptığı açıklamada Rockstar Games'in bazı heyecan verici projeler üzerinde sıkı bir şekilde çalıştığını ve yakında tanıtılacağını belirtti." haberi vardı. Bunu göz önünde bulundurunca hem remastered hem de yeni bir Red Dead oyunu görebiliriz diye düşünüyorum. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler