Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs'ta Geliyor

20.01.2024 15:02 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığına Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Ninja Theory ekibinin üstlendiği devam oyunu Senua's Saga: Hellblade II için çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series ve PC için dijital olarak çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Mağazası üzerinden yayınlanacak.
 
İlk oyun ile benzer uzunlukta olacak 
 
 
 
Çok beklenen yapımlar arasında bulunan Senua's Saga: Hellblade II, belirtilen tarihte 50 dolarlık fiyat etiketi ile piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyun ayrıca abonelik hizmeti olan Xbox Game Pass kütüphanesinde de yer almaya hazırlanıyor. Ninja Theory stüdyo başkanı Dom Matthews yaptığı açıklamayla beraber şunları söylüyor:
 
“Devam oyunu ile beraber hikayeye daha fazla odaklanmış durumdayız ve ilk oyuna benzer uzunlukta bir yapının olacağından bahsedebiliriz.”
 
Bağımsız bir ekip tarafından geliştirilmiş olan ilk oyunla beraber bir hayli sevilen serinin devamı şu anda yolda ve yakın zamanda da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bağımsız ekip şu anda Xbox Game Studios bünyesinde bulunuyor.
 
Yeni tanıtım
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Senua’s Saga: Hellblade II Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler