Sızan Modern Warfare 3, 1,725 Dolardan Alıcı Buldu

04.11.2011 18:06 Samet Konuksal

     Hayran olduğunuz bir oyunu 4 gün önceden oynamak için 1725 dolar verir miydiniz? "Kim verirki?" demeyin, gerçekten de verenler var! Dünyanın en ünlü alışveriş sitelerinden eBay, ilginç bir alışverişe daha ev sahipliği yaptı.
 
     Takipçilerimizin hatırlayacağı üzere dün, Kmart'dan alınmış kutulu Call of Duty: Modern Warfare 3, eBay'de açık arttırmaya verilmişti. Bu ilana baktığımızda açık arttırmanın 140 dolar ile sonlandığını görüyoruz. Ancak haberimizin ana kahramanı bu değil.
 
     Bu ilandan ilham alıp bir başka kişi, çıkışından günler önce sahip olduğu Call of Duty: Modern Warfare 3'ünü eBay üzerinden satışa çıkardı. Peki bu açık arttırma kaç dolarla sonlandı dersiniz? Tamı tamına 1,725(Bin yedi yüz yirmi beş) dolar.
 
     İşte resmi;
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 4 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 5 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 6 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 8 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler