Soruyoruz: L.A. Noire'i 50$'dan Alanlar Pişman mı?

Rockstar, Team Bondi'den gelen zararı karşılamak için "kâr, kârdır" mantığıyla hareket ediyor olabilir.
25.11.2011 00:01 Samet Konuksal


     İndirim konusunda dijital satış platformları oldukça güncel durumda. Özellikle Valve, Steam ile birlikte neredeyse indirim yapmak için bahane arayacak duruma geldi. Dün başlayan "Sonbahar indirimleri" de bunlardan birisi. Ancak indirimler genel olarak sevindirici olduğu kadar bazı durumlarda üzücü de oluyor mu?
 
     Bu durum merakla beklediğiniz oyunlar konusunda sıkça başınıza gelmiştir. Bugün sanırım aynı olayı, L.A. Noire'in PC'ye gelmesini dört gözle bekleyenler yaşadı. Bundan tam 8 gün önce $49.99 gibi bir fiyatla çıkan L.A. Noire'in Complete Edition sürümü, bugünkü Steam indirimiyle birlikte $24.99'dan satılıyor. 
 
     Peki, biz merak ediyoruz. Oyunu 8 gün önce alanların suçu ne? Yoksa artık oyunları almak için indirim günlerini mi beklememiz gerekiyor? Kullanıcılar şaşkın, Steam'in resmi forumlarında konular açılmış durumda. Bakalım bu vakitten sonra Steam, 2 kat daha fazla ödeme yapan üyelerinin gönlünü alacak mı ?  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
L.A. Noire Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar Leeds Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler