Starfield için 25 GB'lık 4K Doku Paketi Yayınlandı

03.12.2023 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde mod geliştiricisi 'XilaMonstrr', açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield için tüm uzay gemilerinin kalitesini artıran bir 4K doku paketi yayınladı. Şimdi ise mod geliştiricisi manzaralar ve bitki örtüsü için de iki yeni 4K doku paketini oyunculara sundu.
 
Bu paketler oyunun genel kalitesini bir hayli arttırıyor
 
 
 
Mod detaylarına geçmeden önce bu paketlerin Starfield HD Overhaul veya Starfield HD Reworked ile uyumlu olmayabileceğini belirtmemiz gerekiyor. Sonuçta bu modlar manzara ve bitki örtüsü için kendi dokularıyla beraber geliyor. Bu nedenle hangi paketleri kullanacağınıza karar vermeniz lazım.
 
Bu iki 4K doku paketinin boyutu yaklaşık olarak 25 GB boyutunda Ayrıca.aşağıda bazı karşılaştırma ekran görüntülerini de bulabilirsiniz. Görebildiğimiz gibi bu paketler oyunu daha iyi bir kaliteye çıkarıyor.
 
Modlar ilginizi çektiyse:
 
Flora Redone - MonstrrMagic Texture Series
Landscape Ground Surfaces Redone - MonstrrMagic Texture Series
 
Karşılaştırma görüntüleri
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler