Starfield için Yeni Güncelleme Yayınlandı

12.12.2023 15:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya uzay temalı aksiyon rol yapma oyunu Starfield için 1.8.8 güncellemesi yayınlandı. Yayınlanan yama notlarına göre bu güncelleme, 1 Aralık tarihinde PC platformuna çıkış yapan Beta güncellemesine benzer bir şekilde karşımıza çıkıyor. Eğer betadaysanız bu güncellemeyi elbette direkt olarak yükleyebilirsiniz.
 
Yeni güncelleme oyunda yer alan birkaç sorun çözüyor
 
 
 
Yeni güncelleme oyunda yer alan birkaç sorunu ortadan kaldırıyor ve uzay yolculuğu sırasında uzay maddelerinin oyunculara farklı sorunlar çıkarmasına engel oluyor. Bunun dışında kaydetme noktalarında yer alan sorunlar da aynı şekilde çözülüyor ve yeni bir kaydetme noktasını yükledikten sonra silah kasalarından rastgele silahlar çıkmasını engelleyen bir sorun çözülüyor.
 
Daha önce de belirtildiği gibi oyun içerisinde şu anda 30 FPS HUD sorunları bulunuyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve çözmek için yayınlanan şu modu yükleyebilirsiniz. Bu modla beraber bu sorun tamamen ortadan kaldırılıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler