Super Mario Bros. Animasyon Filminin 2022 Yılında Yayınlanması Bekleniyor

16.09.2020 22:23 Özgür Eroğlu


Oyun dünyasının en popüler markalarından olan Super Mario Bros.'un geçtiğimiz yıllarda bir animasyon filmi duyurulmuştu.

Animasyon duyurulduktan bir süre sonra yani 2018'de, animasyon için eğer bir sorun çıkmazsa 2020 yılında çıkacağı söylenmişti. Sonrasında da fark edebileceğiniz gibi film ertelendi ve yeni tarihi 2022 oldu.

Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa, son yaptığı açıklamada Super Mario Bros.'un çıkış tarihi olarak hala 2022'yi hedeflediğini söyledi. Umuyoruz daha fazla ertelenmez ve 2022 yılında Super Mario Bros. animasyonunu görebiliriz.

Despicable Me ve Minions gibi animasyonları hazırlayan stüdyo Illumination Studios'tan gelecek Super Mario Bros. animasyonu. Ayrıca Nintendo da projeyi yakından takip edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Bros. Animasyonu Platformlar: PC Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Illumination Studios Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler