Tchia için Yayınlanan Yeni Fragman Gerçek Hayattaki Ortamları Karşılaştırıyor

11.01.2023 13:41 Mehmet Tandoğan

 
 
İlk olarak 2020 yılında Game Awards etkinliğinde duyurulan açık dünya macera oyunu Tchia için yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan yeni fragman oyun içinde yer alan ortamların gerçek hayattaki karşılaştırmalarını bizlere sunuyor.
 
Yeni Kaledonya ortamları oyun içerisinde geniş yer tutuyor
 
 
 
Melanezya ada öbeği içerisinde ve Büyük Okyanus'un güneydoğusunda yer alan Yeni Kaledonya'dan ilham alan Tchia, bizlere açık dünya macerası sunacak. Yayınlanan son fragman ile Yeni Kaledonya'nın gerçek hayattaki manzaralarının - yapılarının bire bir karşılaştırmalarını ve bunların oyun içerisinde yeniden canlandırmalarını görüyoruz.
 
Tropik bir açık dünyayı deneyimleyeceğimiz bu oyunda ilgi çekici görseller, manzaralar ve daha fazlası yer alacak. Bu takımadanın çevresinde dilediğimiz gibi tırmanabilecek, yukarıdan aşağıya doğru süzülebilecek, yüzebilecek ve tekne ile farklı yerlere doğru açılabileceğiz. Bunun yanı sıra bulabildiğimiz tüm hayvanları ve nesneleri yönetebileceğiz. 
 
Oyunun büyük bir kısmı keşfe dayanıyor. Yukarıda belirttiğim mekanikler ile sağa sola gidebilecek, gizli yerleri açığa çıkaracak, ilgi çekici yerlere adım atacak ve daha fazlasını yapabileceğiz.
 
Tchia, 2023 yılı içerisinde PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Fragman videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tchia Platformlar: PC Geliştirici: Awaceb Dağıtıcısı: Awaceb Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 29 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 5 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 5 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 6 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 6 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler