Tekken 8 için Leo Oynanış Videosu Yayınlandı

24.11.2023 11:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco, Tekken 8 için oynanabilir karakter Leo'yu aksiyon içinde gösteren yeni bir oynanış fragmanı yayınladı. Bu fragman içerisinde karakter animasyonları, tarzı, arenalar ve daha fazlası gösteriliyor.
 
Tekken 8 önümüzdeki yılın ilk ayında geliyor
 
 
 
Tekken 8 PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için 26 Ocak 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor. Tamamen yeniden tasarlanmış karakter görsellerini bünyesinde barındıran yeni oyunda sıfırdan geliştirilen oldukça detaylı modeller ve yüksek kaliteli grafikler yer alıyor.
 
TEKKEN'in kendine has dövüşlerine yeni bir ağırlık ve atmosfer katmayı hedefleyen oyunda yeni nesil donanımların sınırları zorlanıyor. Kuvvetli bir sürükleyicilik hissi oluşturmak için ilgi çekici mekanların ve parçalanabilir arenaların olduğundan da söz edebiliyoruz.
 
İşte fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
TEKKEN 8 Platformlar: PC Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler