Ubisoft: Red Dead Redemption 2'nin Ertelenmesi Bizim için Olumlu Bir Durum

19.07.2017 10:13 Gazali Çetinkaya

 
   Rockstar Games yaklaşık iki ay önce yaptığı erteleme duyurusu ile Red Dead Redemption 2'nin 2017 yılının sonbahar döneminde çıkış yapamayacağını, 2018 yılının ilkbahar döneminde çıkacağını açıklamıştı. Anlaşılan Ubisoft bu ertelemeye sevinmiş gibi görünüyor.
 
   Üç aylık mali raporlarının açıklanmasıyla birlikte Ubisoft CFO'su Alain Martinez Red Dead Redemption 2 ertelenmesi hakkında yorum yaptı ve Alain Martinez ertelenmenin Ubisoft için olumlu bir durum olduğunu belirtti.
 
   Alain Martinez,
 
"Açıkça Red Red Dead Redemption 2'nin olmadığı gerçeği bizim 2018 mali yılımız için olumlu bir durum. Dolayısıyla bu oyunun olmaması tabii ki oyunlarımızı sunmak için bize daha iyi bir çıkış aralığı kazandırıyor."
 
   Red Dead Redemption 2'nin ertelenmesi ile Ubisoft'un iki büyük oyunu Assassin’s Creed Origins ve Far Cry 5 Rockstar Games'in vahşi batı temalı oyunundan önce çıkışını gerçekleştirecek. 
 
   Ubisoft 2017 yılı içerisinde Mario + Rabbids Kingdom Battle, South Park: The Fractured but Whole ve Assassin’s Creed Origins'i çıkaracak. Firma 2018 başlarında Far Cry 5 ve The Crew 2'yi, 2018 sonlarında ise Skull & Bones'u çıkaracak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 25 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 2 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 2 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 3 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 4 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler