Xbox'ın Bir Sonraki Konsolu Teknik Açıdan Sıçrama Yapacak

16.02.2024 16:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen ve Xbox'un geleceğinin konuşulduğu bir podcast sırasında Xbox başkanı Sarah Bond, mevcut Xbox Series X|S konsollarının sonrasında piyasaya sürülecek olan yeni konsolun büyük bir sıçrama yapacağını açıkladı.
 
Yeni konsol beklentileri karşılayacak 
 
 
 
Podcast yayınlanmadan önce bazı hayranlar, Xbox oyunlarının PlayStation ve Nintendo konsollarına getirilme planlarının olmayabileceğini belirtmişti. Ancak podcast içerisinde bu duruma açıklık getirildi ve ilerleyen süreçte Xbox oyunlarının rakip konsollarda ve platformlarda yer alacağı doğrulandı.
 
Sarah Bond bir sonraki konsol hakkında yeni açıklamalarda bulunurken donanım alanında büyük bir sıçrama yaşanacağını ve heyecan verici gelişmelerin olduğunu belirtti. Yeni nesil bir yol haritasının temel hatlarının belirlendiğini ve şu anda odaklarının bir sonraki donanım nesli olduğunu ifade etti. Bond ek olarak şunları söyledi:
 
"Size sunabileceğimiz bazı heyecan verici gelişmeler bulunuyor. Şu anda odaklandığımız şey bir sonraki donanım nesli. Yeni konsol şimdiye kadar görebileceğiniz en büyük teknik sıçramaya sahip olacak ve bunu hem sizler için hem de geliştiriciler için sunmak istiyoruz."
 
Şu anda yeni konsol için herhangi bir teknik özellik belirlenmemiş durumda. Elbette ilerleyen süreçte daha fazla detayın açığa çıkması bekleniyor.
 
Söz konusu podcast
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler