Yeni The Witcher Oyunu Üzerinde Şu Anda Yaklaşık 260 Kişi Çalışıyor

01.09.2023 17:52 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt ekibi yaptığı yeni bir açıklamayla beraber 250'den fazla (yaklaşık 260) geliştiricinin Polaris kod adlı bir sonraki The Witcher oyunu üzerinde çalıştığını doğruladı. Stüdyo, üç aylık mali sonuç raporunun bir parçası olarak mevcut projelerde görev alan ekiplerin büyüklüğü hakkında çeşitli bilgiler paylaştı.
 
Cyberpunk 2077 DLC'sinin ardından ekipler The Witcher oyununa ağırlık verecek
 
 
 
Açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için şu anda yeni bir ek paketin oyunculara sunulması bekleniyor. CD Projekt CEO'su Adam Kicinski'ye göre Phantom Liberty genişletmesi üzerinde çalışan ekip The Witcher oyununa geçiş yapmaya hazırlanıyor. Temmuz ayı sonunda açıklanan bilgilere göre Phantom Liberty ekibi 300 kişiden oluşuyor.
 
Beklenen ek paket Phantom Liberty, 26 Eylül'de piyasaya sürülecek ve CD Projekt'in belirttiğine göre bu genişletme Cyberpunk 2077'nin oynanış şeklini tamamen elden geçirecek. Ek paketle beraber yeni beceri ağacı yetenekleri, karakterler, hikaye görevleri ve daha fazlası oyuna dahil olacak. 
 
Öte yandan yeni The Witcher oyunu, serinin önceki oyunlarına ve Cyberpunk 2077'ye güç veren tescilli Red Engine yerine Epic Games'in Unreal Engine oyun motoruyla geliştiriliyor. Son olarak Cyberpunk 2077'nin Phantom Liberty'den sonra başka bir genişleme paketi almayacağı belirtiliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler