Yeni Xbox Konsolu Söylentileri Ortaya Çıktı

20.12.2023 00:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan Xbox konsolu için yeni bir söylenti ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni bir Xbox konsolu geliyor. Ancak bu konsolun yükseltilmiş bir Pro sürümü mü olacağı ya da tamamen yeni bir konsol mu olacağı şu an için belli değil.
 
Yeni bir konsol gerekliliği ortaya çıkıyor 
 
 
 
Xbox konsolunun karşısında elbette doğrudan PlayStation konsolu bulunuyor. Şu anda mevcut durumda Xbox Series konsolu PlayStation 5 ile beraber rekabet ediyor ve yeni bir PlayStation 5 Pro sürümünün 2024 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.
 
Xbox tarafı ise elbette bu rekabet içerisinde geri kalmak istemiyor. Yakın zamanda yapılan bir podcast'te Jeff Grubb yeni bir Xbox konsolunun 2026 yılında piyasaya sürüleceğini öne sürüyor. Ancak bu konsolun bir Pro mu yoksa tamamen yeni bir konsol olduğu konusunda net bir bilgi olmadığını belirtiyor.
 
Öte yandan PlayStation tarafında elbette PlayStation 6 söylentileri bulunuyor. Geldiğimiz noktada PlayStation 6'nın 2026 yılı içerisinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 2 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 4 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler