Activision Blizzard: Call of Duty: Vanguard Beklentileri Karşılamadı

05.05.2022 11:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision Blizzard yıllık raporunda, Call of Duty: Vanguard'ın beklentileri karşılamadığını bildirdi. Bunun yanı sıra Blizzard, bir önceki mali yılda 50 milyondan fazla oyuncu kaybettiğini bildirmişti. Activision Blizzard içerisinde bulunan stüdyolardan Activision tek başına oyuncu sayısının üçte birini kaybetti ve bu doğrultuda 150 milyon oyuncudan 100 milyon oyuncuya kadar bir düşüş yaşadı.
 
Düşüşlerin yaşanması ve beklentilerin karşılanmaması konusunda Activision Blizzard'ın raporunda şu ifadeler yer alıyor: "Call of Duty, tüm zamanların en başarılı serilerinden biri olmaya devam ederken, Vanguard ne yazık ki beklentileri karşılamadı. Öncelikle bunun nedenini kendi uyguladığımız politikalara bağlıyoruz. Oyunun II. Dünya Savaşı ortamı oyuncu toplulukları tarafından pek ilgi çekmedi ve bu oyunda istediğimiz kadar yenilik sunamadık. 
 
Önümüzdeki sürece bakacak olursak, oyuncuların oyun deneyimi geliştirmek istiyoruz. Bu kapsamda Call of Duty Modern Warfare II (2022) ve Warzone oyunlarını geliştiriyoruz. 3.000'den fazla kişiyle Call of Duty tarihinin en iddialı oyunu üzerinde çalışıyoruz. Şimdiye kadarki en başarılı Call of Duty serimiz olan Modern Warfare ortamına dönüş için çalışıyoruz. İki oyunun geliştirilmesi Infinity Ward stüdyosu tarafından yürütülüyor. "

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler