Gelecek Yılki Call of Duty Oyununun 2024'e Erteleneceği Bildirildi

23.02.2022 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Bloomberg'in yeni bir raporuna göre Activision Blizzard, gelecek yılki Call of Duty oyununu 2024'e erteleyecek. Her sene yeni bir oyunu çıkan Call of Duty serisinin, önümüzdeki süreçte birçok erteleme yaşayacağı bildiriliyor. Geçtiğimiz dönemde de her yıl yeni Call of Duty oyununun çıkmayacağı bildirilmişti.
 
Activision, 2023 yılındaki boşluğu doldurmak için başka oyunlar geliştiriyor. Bu kapsamda 2022'de çıkış yapacak olan Call of Duty oyunu için düzenli bir içerik akışı sunmayı planlıyor.
 
2024'e erteleneceği bildirilen Call of Duty oyunu Treyarch tarafından geliştiriliyor. Activision, Bloomberg'e yaptığı açıklamada şunları bildirdi: "Bu yıl, gelecek yıl ve sonrası için heyecan verici premium ve oynaması ücretsiz Call of Duty deneyimini oyunculara sunacağız. Doğru zaman geldiğinde daha fazla ayrıntı paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Öte yanda Call of Duty: Vanguard, beklentilerin altında kalan bir yapım oldu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler