Activision'dan Call of Duty İddialarına Resmi Açıklama ve Yalanlama Geldi

24.02.2022 18:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bilgiler gelecek yılki Call of Duty oyununun 2024'e erteleneceğini belirtiyordu. Ortaya çıkan bu bilgiler üzerine Activision, bu durumu resmi olarak yalanladı ve böyle bir şeyin söz konusu olmadığını bildirdi.
 
Bloomberg'in raporuna dayanan bu bilgiler, geniş çaplı yankı uyandırdı. Bu raporda, her sene yeni bir oyunu çıkan Call of Duty serisinin, önümüzdeki süreçte birçok erteleme yaşayacağı yer aldı. Geçtiğimiz dönemde de her yıl yeni Call of Duty oyununun çıkmayacağı bildirilmişti. Activision sözcüsü bu iddiaları yalanladı. 
 
Activision bu durum hakkında şunları belirtti: "Bu yıl, gelecek yıl ve sonrası için heyecan verici, özel ve oynaması ücretsiz Call of Duty oyunlarına dair planlarımız var. Konuya dair basında yer alan ve aksini iddia eden haberler asılsızdır. Süreç içerisinde planlarımıza dair daha fazla ayrıntı paylaşmak için sabırsızlanıyoruz." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler