O Ses Türkiye'de Skyrim'in Şarkısı Söylendi

16.10.2016 23:18 Burak Gezgin

   Oyun dünyasının en güzel oyunlarından biri olan ve hala kendini oynatabilen oyunu Skyrim'in her duyduğumuzda kulaklarımızı şenlendiren müziği 'Dragonborn Comes'ın yeni durağı O Ses Türkiye. Sırf oyun dünyasının değil müzik dünyasının da en güzel eserlerinden biri olan 'Dragonborn Comes' YouTube üzerinde tonlarca farklı cover'ı yapılarak büyük popülerliğe kavuştu. 
 
   Binnaz Tüter isimli yarışmacı da O Ses Türkiye yarışmasına, bu şarkının daha yavaş ritmli ve daha az sözlü bir versiyonu ile katıldı. Heyecanı yüzünden okunan yarışmacının şaşırarak 'Elder Scrolls of Skyrim' demesi de talihsizlik oldu. Program esnasında 'Witcher 3', 'Diablo 3' gibi oyunların da isimleri geçiyor.
 
   Güzel sesiyle jüriyi etkileyen yarışmacıya da buradan başarılar dileyelim. Üst turlarda kendisinden Ciri benzeri saçlarıyla birlikte bir 'Witcher' şarkısı da görebiliriz belki. Bahsi geçen performansı da aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dilerim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 44 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler