Skyrim için Dragon Ball Z: Xenoverse 3 Modu Yayınlandı

24.10.2022 12:39 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştricisi Juvantae, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition için Dragon Ball Z: Xenoverse 3 adlı yeni bir Mod yayınladı. Bu mod, Dünya'yı savunmanıza, bir dövüş sanatları turnuvasına katılmanıza, uzaylılarla savaşmanıza, uzayda uçmanıza ve ejderha toplarını toplamanıza olanak sağlayacak.
 
Mod açıklamasına göre Riverwood'a giden yolda yeni bir NPC (Yamcha) yer alacak. Modu kurduktan sonra bu NPC ile konuşmanız gerekecek ve NPC sizi yeni bir dünyaya götürecek. Böylece görev serisi sizin için başlayacak. Bu modun görev dizisi şu anda dünya dövüş sanatları turnuvasında sona eriyor.
 
Mod ile oyunculara çeşitli kolaylıklar da sağlanmış. Bu kapsamda halihazırda mevcut olan görevleri görmek için “help dbzsuper” yazabilirsiniz. 
 
Mod linki:
 
https://www.nexusmods.com/skyrimspecialedition/mods/77147?tab=description
 
Ekran görüntüleri
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 Dk önce Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 1 Saat önce Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 2 Saat önce Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 2 Saat önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler