Skyrim'in Survival Modu İlk Hafta Ücretsiz

28.09.2017 19:31 Gökhan Yılmaz

 
      Bethesda, Skyrim Creation Club üzerinden Survival Mode'u yayınlanmadan kısa bir süre ücretsiz olarak denettireceğini duyurdu. Steam üzerinden oyun modunun betasına katılabiliyorsunuz. Mod çıkış yaptıktan sonra sizde kalacak mı henüz netlik kazanmadı.
 
     Oyunun konsol ve PC versiyonlarında Survival modu çıktığında ilk hafta ücretsiz bir şekilde oynayabileğiniz söyleniyor. Böyle dediklerine göre sonrasında ücretli bir şekilde oynamaya sunulacak. 
 
     Survival modda eğer kuralına göre oynamazsanız pek çok cezalandırma yönetmi bulunuyor. Açlık, susuzluk ve hava şartlarına bağlı etkenler sizin hayatta kalmanızı etkileyecek ve Fast Travel bulunmayacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 5 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 5 Saat önce Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 7 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler