TES: Skyrim Sonraki Nesil için Düşünülmüş

Oyunun grafikleri bu neslin standartlarına göre gerçekten de harika
26.04.2011 06:18 Alkan Adakaner


      The Elder Scrolls V: Skyrim bu yılın sonuna doğru piyasaya çıkıyor. Oyuncuların hemen hemen hepsi bu oyunun çıkması nedeniyle çok heyecanlı, ama Bethesda yetkililerine göre bu heyecanı bu nesilde yaşayamayabilirmişiz. Neyse ki bu risk geride kaldı.
 
      Oyunun baş tasarımcısı Tod Howard'ın açıklamasına göre geliştirici firma Skyrim'i sonraki nesil için de düşünmüş, fakat Fallout 3'ün piyasaya çıkmasından sonra yapımcılar bu nesildeki konsollarda daha iyisini yapabileceklerini fark etmişler. Daha sonra ise yeni bir oyun motoru yazarak daha ayrıntılı grafikler elde etmişler.
 
     Oblivion ve Fallout 3'ten daha iyisini yapmanın çok harika olduğunu söyleyen Tood Howard'a katılmamak elde değil. Skyrim gerçekten de harika görünüyor. Bundan daha iyisi için yeni nesli beklemeyi eminim çoğu oyuncu istemez.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler