Bungie, Destiny'deki Bazı Silahların Hasar Gücünde Değişiklik Yaptı

14.10.2014 14:12 Ömür Gencer


      Uzun bir süredir beklenen FPS oyunu Destiny bildiğiniz gibi geçtiğimiz ay oyuncularla buluştu. Bungie, oyunun çıkışından beri oyun üzerinde çeşitli değişiklikler yaptı. Oyun için yayınlanan yeni güncelleme, oyunda bazı küçük değişiklikler yapıyor.
 
       Bugün yayınlanan güncellemeyle pek çok oyuncunun kullandığı auto rifle adlı silahların hasar gücü ve hassasiyeti düşürülüyor. Scout rifle'ın gücü de oyunu daha dengeli yapmak için artırılıyor. Bunların yanında oyundaki hand canon ve shotgun'a bazı küçük değişiklikler yapıldı. Bahsettiğimiz bu güncelleme hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Geliştirici ekip Bungie oyun dengesini daha düzgün hale getirecek büyük bir güncelleme üzerinde çalıştığını belirtiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 1 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 2 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 3 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 4 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler