Bungie PlayStation 4'ün Tasarımına Yardım Etmiş

20.06.2014 03:01 Ömür Gencer

 
     Destiny gibi etkileyici FPS oyunlarının gelişticiliğini yapan firma Bungie, bildiğiniz gibi Sony ile yakın ilişki içinde. Hem Destiny'nin bazı özelliklerinin Sony konsollarına özel olmasıyla hem de Destiny'nin beyaz PlayStation 4 ile aynı pakette bulunmasıyla Bungie'nin Sony ile oldukça iyi anlaştığını söyleyebiliriz. Peki bu iki firma ne zamandan beri bu kadar yakın?

      Bungie'nin İletişim Müdürü Eric Osborne'un verdiği bir röportajda Bungie'nin yeni nesil oyunları değerlendirmeye başladığı zamandan beri Sony ile yakın ilişki içinde olduğunu açıkladı.

      Osborne ayrıca PlayStation 4'ün tasarım aşamasında Bungie'nin etkili olduğu, konsolun kontrolcünün shooter oyunlarına uygun olması için Bungie'den yardım aldıklarını belirtti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler