Call of Duty Oyunlarının 40 M Aktif Oyuncusu Var

10.05.2012 00:32 Samet Konuksal


     Her oyunuyla birlikte satış rekorları kıran ve Activision'a büyük paralar kazandıran Call of Duty serisi, çok geniş bir kitleye hitap ediyor. Bugün bu 'çok geniş kitle'nin ne düzeyde olduğu açıklandı.
 
     Belirtilenlere göre Call of Duty markasının bütün oyunları, Mart ayı içerisinde toplamda 40 milyon kişi tarafından oynandı. Bu 40 milyon kişi içerisine oyunların çıktığı bütün platformlardaki oyuncular dahil. 
 
     Ayrıca Modern Warfare 3 ile seriye dahil edilen Call of Duty Elite sisteminin üye sayısı da, raporlarda yer aldı. Alınan bilgilere göre Call of Duty Elite sistemi toplamda 10 milyon üyeye sahip. Bu sayının 2 milyonundan fazlasını, premium üyelik kullanan oyuncular oluşturuyor.
 
     Son olarak Activision-Blizzard'ın finansal raporlarında, Call of Duty: Modern Warfare 3 adına ilginç bir bilgi de yer aldı. Bu bilgiye göre Call of Duty: Modern Warfare 3, çıkışından 31 Mart'a kadar olan süre içerisinde toplam 1.6 milyar saat boyunca oynandı. 
 
     Görüldüğü üzere, Call of Duty serisi her ne kadar tepki görse de büyük başarılara imza atmaya devam ediyor...

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler