Call of Duty ve Diğer Popüler Activision Blizzard Oyunları, PS Konsollarında Yer Almaya Devam Edecek

09.02.2022 22:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft başkanı Bradford Lee Smith bir blog yazısında, 68,7 milyar dolarlık Activision Blizzard satın alımı sonlandığında Call of Duty ve diğer popüler oyunların PlayStation'da bulunmaya devam edeceğini belirtti. 
 
Smith ek olarak şunları söyledi: "Bize, Call of Duty gibi popüler içeriklerin PlayStation konsolunda kullanıma sunulmaya devam edilip edilmeyeceği soruldu. Microsoft olarak bu oyunu ve oyunları yalnızca Xbox konsoluna özel yapmak, oyuncuların deneyimlerini baltalamaktan öteye geçmez.
 
Açık olmak gerekirsek, Call of Duty ve diğer popüler Activision Blizzard oyunlarını PlayStation'da kullanıma sunmaya devam edeceğiz. Oyuncular, sevdikleri yapımların keyfini çıkarmaya devam edebilecek. Bu konu için Sony'ye, anlaşmanın ötesinde bir taahhütte bulunduk.
 
Öte yandan Nintendo'nun başarılı platformunu desteklemek için de benzer adımlar atmayı düşünüyoruz. Bunun sektör, oyuncular ve işimiz için doğru olduğuna inanıyoruz.” 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Microsoft Platformlar: PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yazılım Çıkış Tarihi: 4 Nisan 2001
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler