Halo 4, PAX'ta Olacak + Halo: CE'dan Yeni Videolar

Serinin en sevilen macerası yenilenmiş bir şekilde 15 Kasım'da çıkışını yapacak.
19.07.2011 12:31 Ersin Kılıç


     Microsoft altın yumurtlayan tavuğu kesmeyeceğini geçtiğimiz E3 fuarında göstermiş ve Bungie - Microsoft ayrılığından sonra ilk Halo yapımlarını oyuncuların karşısına çıkarmıştı. Bu sene Master Chief'in ilk macerası Halo Combat Evolved'i Anniversary başlığı altında yenilenmiş bir şekilde göreceğiz. Daha sonra ise yeni bir üçlemenin ilk ayağı olan Halo 4 karşımıza çıkacak. İşte bu iki Halo oyunu için Microsoft'tan da yeni açıklamalar geldi.
 
     Microsoft bugün Halo: Waypoint kanalında yeni bir video yayınladı. Bu videoda Halo Combat Evolved'in ilk tanıtım videosunun nasıl yapıldığı anlatılmış. Aslında bu video ile daha çok oyunun özelliklerine ve yeni bilgilerine kavuşuyoruz. 343 Industries'ten önemli isimlerin yorumladığı videoda halo'nun 10.yılına da odaklanılmış. Videoda tabi ki oynanış görüntüleri de bulunuyor. Videonun sonunda ise PAX fuarında Halo için bir sunum olacağı ve burada Halo 4'ün yeni bilgileri ile birlikte Halo: CE Anniversary için de birçok oynanış videosu yayınlanacağı belirtilmiş.
 
     Halo CE: Anniversary'nin bu videosundan başka oyunun ön sipariş ekstraları da açıklandı. Oyunu ön sipariş ile alan oyuncular Avatar sistemi için Master Chief kostümü ile birlikte oyunculara Grunt Funeral Skull özelliği sunulacak. Bu özellik sayesinde ateş ettiğiniz Grunt'ların tüpü otomarik olarak patlayacak. Bu özellik içinde bir video yayınlandı.
 
     Her iki videoyu da aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. PAX fuarının 26 - 28 Ağustos tarihleri arasında Seattle'da yapılacağını da hatırlatalım.
    



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 7 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler