Halo: Anniversary'nin PC Sürümü, Neden Olmasın?

Efsaneyi başlatan bu yapımı zamanında kaçıranlar için Halo: Combat Evolved Anniversary ilaç gibi gelecek.
05.07.2011 15:02 Levent Polater

 
     Halo: Combat Evolved Anniversary yapımcısı Saber Interactive CEO'su Matthew Karch, Halo: Anniversary'nin PC sürümü için "Neden olmasın?" dedi.
 
    Edge'in son sayısında bir röportajı bulunan Karch'ın Anniversary'de stüdyosunun geliştirdiği Saber3D oyun motoru ile grafiklerinin mümkün olduğunca geliştirileceğini belirtti. Oyunun PC'ye gelme olasılığının sorulduğu anda Karch, "Şu anda olabilecek bir şey değil, ancak olsaydı şaşırmazdım" diyerek oyunun PC versiyonunun gelebileceğini söyledi.
 
     Halo: Combat Evolved Anniversary için "geçmişi alıp daha iyiye götürecek" açıklaması Microsoft 343 Industries stüdyosunun baş yapımcısı Dan Ayoub'dan geldi. Halo: Anniversary için her şey yolunda görünüyor. Halo 4'ten önce Halo: Anniversary'nin tadına bakmak ve bu müthiş serinin harika başlangıcına dönmek isteyenler için harika bir fırsat olacak. Orjinali PC'ye çıkan Halo'nun aynı hareketi bu sürümde de göstereceğini şimdilik tahmin etmek zor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 41 Dk önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 1 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 2 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 2 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler