LOTR: War in the North Kapak Resmi Yayınlandı

Filmdeki halinden farklı bir Sauron, eğer kapakta yer alan karakter Sauron ise...
02.06.2011 23:11 Feyyaz Ustaer


    Lord of the Rings: War in the North'un kapak resmi belli oldu. Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya sürülecek olan oyunun, PC versiyonu için hazırlanan kapak resmi yayınlandı.
 
    Orjinal kitap senaryosuna sadık kalarak hazırlanan aksiyon oyunu Lord of the Rings: War in the North özellikle co-op modu ile bizleri heyecanlandırıyor. Adından da anlaşılacağı üzere Orta Dünya'nın Kuzey'inde yaşanan soğuk savaşı konu edinen oyunda, Sauron'a karşı savaşacağız.
 
    Senaryo olarak kitaba sadık kalınsa da, oyunda yer alacak karakterler konusunda böyle bir durum söz konusu olmayacak. Bunun haricinde oyunda bildiğiniz gibi RPG öğelerine de rastlayacağız.
 
    İlk paragrafta da söylediğim gibi Playstation 3, Xbox 360 ve PC platformları için piyasaya sürülecek olan oyun, 24 Ağustos 2011 tarihinde Kuzey Amerika'da raflardaki yerini alacak. Avrupa çıkış tarihi ise henüz belli değil.
 
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Lord of the Rings: War in the North Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Snowblind Studios Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: 4 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler