MW3 Türkçe Seslendirme Yaması Çalışmaları Başladı

Türkçe seslendirme ile Modern Warfare 3 oynamak güzel olacaktır
04.12.2011 13:29 Alkan Adakaner

     PC kullanıcıları oyunların Türkçe altyazı yama çalışmaları nedeniyle oyun çeviri ekibini yakından tanıyorlar. Bugüne kadar çok sayıda oyunu Türkçeleştiren bu ekip, The Withcher 2: Assassin's of Kings'in de resmi Türkçe yamasından sorumlu. Şimdi bu ekip önemli bir Türkçe seslendirme yaması ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
     Tüm dünyada satış rekorları kıran Call of Duty: Modern Warfare 3'ü Türkçe seslendirme desteği ile oynamaya ne dersiniz? Oyun Çeviri ekibinin Türkçe seslendirme yama çalışmasının başlaması eminim serinin hayranlarını heyecanlandıracaktır.
 
    Aşağıda henüz beta aşamasında olan seslendirme yaması çalışmasının ilk tanıtım videosunu izleyebilirsiniz. Bize kalırsa beta aşaması olmasına rağmen ekip çok iyi bir iş çıkarmış. Bu zorlu ve uzun projede kendilerine başarılar dileriz.
 

[DHVIDEO=3657]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 132 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 12 Dk önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 1 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 3 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 4 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler