Modern Warfare 3 Bu Haftasonu Steam'de Ücretsiz

15.02.2012 15:04 Samet Konuksal


     Ücretsiz haftasonlarıyla birlikte oyunları deneme imkanını kullanıcılarına sunan Steam'de bir fırsat da Call of Duty: Modern Warfare 3 için geliyor.
 
     Steam'in haberler kısmında bugün yapılan duyuruya göre Call of Duty: Modern Warfare 3, bu haftasonu boyunca Steam'de ücretsiz olarak oynanabilecek. Bu etkinlik kapsamında herhangi bir indirim kampanyası gelecek mi bilemesek de, Perşembe akşamından itibaren başlayacak olan etkinlik için ön yüklemeleri şimdiden yapabilirsiniz.
 
     Call of Duty: Modern Warfare 3'ü test etmek için bir etkinlik bekleyenlerdenseniz, buraya tıklayarak hazırlığı, ön yüklemeyi yapabilirsiniz. Bu arada hatırlatalım, Gökhan Yılmaz'ın Modern Warfare 3 video rehberi bu hafta içinde sizlerle olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 29 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 22 Dk önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 2 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 3 Saat önce Remedy, İşbirliği Odaklı Multiplayer Oyunu Kestrel'i İptal Etti 3 Saat önce Hades II Erken Erişim Olarak Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler