Modern Warfare 3'te 1 Dakikada 76 Kişi Öldürmek

24.12.2011 05:23 Gökhan Yılmaz

 
     Bu aralar yeni bir Call of Duty: Modern Warfare 3 videosu popüler olmaya başladı. Etrafta en çok adam öldürmeyle ilgili dünya rekoru videoları dolaşırken, bu oyuncu kırdığı rekora değil oyundaki soruna dikkat çekmek istiyor.
 
     Modern Warfare 3'ün küçük haritalarından biri olan Dome'da gerçekleşen Demolition maçı ilginç bir skor tablosuyla sonuçlanıyor. Bir dakika içerisinde gerçekleşen 76 kişilik Killstreak bir yana, birinci olarak bitiren oyuncunun 270 öldürme sayısına sahip olması bu videonun popüler olma nedenlerinin başında geliyor.
 
     Düşman oyuncuların eleştirilere mağruz kalan Spawn Point hatalarından biri nedeniyle aynı yerde doğmaları, biraz yetenekle birleşince bu tip bir sonuca olanak kılıyor. Çünkü sürekli aynı yerde doğan oyuncular neyin olup bittiğini anlamadan aynı oyuncunun kurşunlarına hedef olarak sürekli aynı yerde ölmek zorunda kalıyorlar. Elbette, karşı takımda olsam ordan kurtulup bu arkadaşı öldürürdüm diyebilirsiniz fakat asıl sorun böyle bir hatanın bulunması.
 

[DHVIDEO=3804]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler