Monster Hunter: World'ün Dağıtım Miktarı ve Dijital Satışları Beş Milyonu Aştı

29.01.2018 16:59 Gazali Çetinkaya

 
   Capcom, Monster Hunter: World'ün dünya genelindeki dağıtım miktarı ve dijital satışları toplamının beş milyonu aştığını duyurdu. Oyun 26 Ocak'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yaptı. PC versiyonu bu sonbaharda çıkacak.
 
   İlk Monster Hunter oyunu 2004'te piyasaya sunulmuştu ve Capcom tarafından belirtilene göre o günden bu yana Monster Hunter serisi dünya genelinde 45 milyon sattı.
 

   Monster Hunter: World’de ‘The New World’ olarak bilinen, yeni keşfedilen bir kıtada tehlikeli av seferine çıkın ve diyarın en acımasız canavarlarını avlamak için keşfedilmemiş yaban bölgelerine adım atın. Keşfettiğiniz yeni düşmanları alt edebilmek için bir avcı olarak dikkatlice planlar yapıp içgüdülerinizi kullanarak birbirinden farklı kapışmalara gireceksiniz. Avlanabilmek için çok sayıda tuzağı, yemi, silahı ve hatta etrafınızdaki ekosistemi kullanın. Silahlığınızı geliştirecek ve güçlendirecek malzemeler karşılığında karkaslar üretilebilir, ortamı savaşta avantaja çevirebilir, siper ve gözetleme noktaları sağlayabilir veya canavarları bile birbirine düşürecek çukurlar yapabilirsiniz. İster zafer kazanma yolunda yalnız bir savaşçı olun ya da ister üç arkadaşa kadar destek veren çevrimiçi yardımlaşmalı oyunda yer alın, bu dünya keşfetmenizi bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler