Overwatch İlk Günden Beri Konsollar İçin de Geliştiriliyordu

07.11.2015 18:51 Samet Konuksal


    Geçtiğimiz gün PS4 ve Xbox One için de duyurulan Blizzard'ın yeni oyunu Overwatch ilk başta sadece PC için duyurulmuştu. Fakat yapımcıdan gelen açıklamalara bakarsak Overwatch'ın gelişim süreci başladığından bu yana akıllarda konsol fikri varmış.
 
    Konuyla ilgili konuşan Jeff Kaplan, Overwatch'ın konsol sürümünün PC'den basit bir port oyunu olmayacağını belirtirken, "Overwatch'ı geliştirmeye başlarken ilk günden beri aklımızda oyunu konsollarda da oynanabilir olarak sunmak vardı." açıklamalarını yaptı. Hatta Kaplan'ın belirttiklerine göre Overwatch'ın PC sürümündeki tuş takımında az atama olmasının nedeninin konsol planları olduğunu belirtti. 
 
    Bunun haricinde Jeff Kaplan, Overwatch'ın PC ile konsollar arasında Cross-Platform olarak oynanmayacağını belirtti. PC oyuncularının daha üstün durumda olabileceği nedeniyle Overwatch'ı oyuncular aynı sunucular üzerinde oynayamayacaklar.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 4 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 5 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 6 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 7 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler