Overwatch'u Önümüzdeki Hafta Sonu Ücretsiz Oynayın

02.09.2016 00:14 Gazali Çetinkaya

 
   Eğer daha önce Overwatch'u oynama imkanı bulamadıysanız üzülmeyin çünkü Blizzard'ın size güzel bir haberi var. Blizzard, kendi blogu üzerinden yaptığı duyuruyla birlikte Overwatch'u kısa bir süreliğine ücretsiz olarak deneme imkanı sunacağını açıkladı.
 
   9-12 Eylül tarihleri arasında ücretsiz olarak oynanabilir olacak Overwatch, Xbox One ve PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacak.
 
   Ücretsiz sürümü denemek için Xbox One'da Xbox Live Gold üyeliği gerekirken PlayStation 4'te PlayStation Plus üyeliği gerekmeyecek. Boyut olarak ise oyun Xbox One'da yaklaşık 15GB ve PlayStation 4'te de yaklaşık 9GB olacak.
 
   Bunların dışında ücretsiz sürümde 22 karakter ve 13 haritada yer alacak ayrıca 9-12 Eylül arasında yaptıklarınız oyunda kayıt olacak ve tam sürümü satın aldığınız takdirde oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
 
   Blizzard'ın multiplayer odaklı FPS oyunu Overwatch, 24 Mayıs tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler