Playstation 5 Pro'ya Ait Yeni Detaylar Ortaya Çıktı: Çıkış Tarihi ve Özellikleri!

22.07.2023 18:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony tarafından kullanıcılara sunulacak yeni Playstation 5 Pro konsolu için çeşitli söylentiler ve sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şu anda ortaya çıkan bilgiler konsol hakkında detaylı bilgileri bizlere aktarıyor. PS5 Pro konsolu "Project Trinity" kod adıyla karşımıza çıkıyor.
 
PS5 Pro konsolu hangi özelliklere sahip olacak?
 
 
 
Ortaya çıkan bilgilere göre PS5 Pro, 2022'nin başlarından beri geliştirme aşamasında yer alıyor.  2024'ün Kasım ayında piyasaya sürülmesi beklenen bu sürüm PS6'dan önceki son büyük donanım olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 18000mts belleğe sahip olacağı bildirilen konsolda gelişmiş 4K / 60 FPS'lik bir deneyimin yer alacağı belirtiliyor.
 
Bilgiler sadece bununla sınırlı kalmıyor aynı zamanda Pro sürümünün gelişmiş ışın izleme desteğine sahip olacağı aktarılıyor. Bunun yanı sıra bu konsol sürümünde 8K için yeni performans modunun gelmesi bekleniyor.
 
Birçok bilgi edindiğimiz bu sızıntılar sayesinde ek olarak konsolun gelişiminin sorunsuz bir şekilde ilerlediği ve artık son safhalarda olduğu bildiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 5 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 6 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 7 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 8 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler