Red Dead Online'a Fear of The Dark Modu ve 7. Haftalık Ödül Görevleri Eklendi

29.10.2019 19:38 Özgür Eroğlu

 
Red Dead Online'ın her hafta eklenen yeni görevleri oyuna eklendi şu anda 7. haftadayız ve 7 hafta daha devam edecek. Ayrıca Cadılar Bayramı için sınırlı süre aktif olacak olan Fear of the Dark modu da eklendi.
 
Bu haftaki Legendary Bounty görevinde hedefiniz hırsızlık ve yolsuzluk aranan Tobin Winfield adında bir politikacı. En son Thieves’s Landing’de görülmüş. 4 Kasım'a kadar göreve ulaşabilirsiniz.
 
Collector rolünde oynayanlar ise bu hafta Veteran’s Collection'ı bulmaya çalışacak. Madam Nazar ile iletişime geçebilirsiniz. 4 Kasım'a kadar göreve ulaşabilirsiniz.
 
Bu hafta oyuna eklenen bir diğer yenilik ise Fear of The Dark modu. Showdown modunda ulaşabileceğiniz Fear of The Dark'ta iki rol bulunacak. Night Stalker'lar ve Avcılar. Avcıların kazanabilmesi için tüm Stalker'ları öldürmesi gerek. Stalker'ların kazanabilmesi için ya tüm avcıları öldürecekler ya da süre sonuna kadar hayatta kalmaları lazım.
 
Fear of The Dark bugünden itibaren 12 Kasım'a kadar erişilebilir olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption 2 Platformlar: PS4 XBOX ONE PC Geliştirici: TBA Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gray Zone Warfare PC Sistem Gereksinimleri 26 Dk önce Deus Ex İçin RTX Remix Modu Yayınlandı 1 Saat önce Suşi Dükkanı İşletebileceğiniz Rolling Hills 4 Haziran'da Geliyor 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler