Resident Evil 4-5 ve 6 Şimdi de PS4 ve Xbox One'a Duyuruldu

25.02.2016 18:19 Alkan Adakaner


    Capcom, Resident Evil serisinin aksiyona tarafını temsil eden son 3 ana oyununu Playstation 4 ve Xbox One'a getiriyor. Açıklamalara göre Resident Evil 4-5 ve 6 her biri 20 dolardan yeni nesil konsollara çıkacak.
 
    Resident Evil 6'nın 29 Mart'ta, Resident Evil 5'in yaz mevsiminde, Resident Evil 4'ün ise sonbahar'da satışa çıkacağını belirtelim. Resident Evil 6 için yayınlanan bütün DLC'lerin de ücretsiz olarak verileceği de açıklamalar arasında yer alıyor.
 
    Bu 3 oyunun kutulu sürümlerinin de yayınlanacağı söyleniyor; fakat üçü bir arada mı olacak yoksa tek tek mi satılacaklar henüz bilemiyoruz. Aşağıda bu oyunlara ait ilk tanıtım videosunu bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 69 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler