Spider-Man Oyununda Peter Parker 23 Yaşında Olacak

15.06.2017 19:41 Gazali Çetinkaya

 
   PlayStation Access tarafından gelen bilgiye göre, Spider-Man oyununda Peter Parker 23 yaşında ve kendisi sekiz yıldır Spider-Man olarak suçla savaşıyor.
 
   Başka bir deyişle bu bir başlangıç hikayesi değil ve ne yaptığını bilen bir Spider-Man olarak oynayacaksınız.
 
   Daha öncesinde yapılan bir açıklamada da oyunun filmlerin bir parçası olmayacağı, Insomniac Games'in kendine özel bir hikaye oluşturmasına hatta kendi Spider-Man evrenini yaratmasına imkan tanıyacağı açıklanmıştı.
 
   Ayrıca oyunun hikayesi Spider-Man ve Peter Parker'ın dünyasının birbirine zıt düşmesini anlatmaya çalışacak ve oyun maskenin altında gerçekten kimin olduğuna ve maskeyi taktıktan sonra kime dönüştüğüne odaklanacak.
 
   Spider-Man 2018'de PS4 için çıkacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Spider-Man Platformlar: PS4 Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 3 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 4 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 5 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 6 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler