Techland: Dying Light 2'yi Çok Erken Duyurduk

14.03.2021 02:06 Gazali Çetinkaya

 
Dying Light 2'den yeni haberler en sonunda birkaç gün sonra geliyor. Techland, 17 Mart'ta oyunun geliştirme süreci hakkında konuşacak. Bundan öncesinde Techland, twitter üzerinden oyunla ilgili birkaç açıklamada bulundu.
 
"Bildiğim kadarıyla geliştirme cehenneminde olmak için oyunun herhangi bir gelişim kaydetmemesi gerekiyor. Dying Light 2 ise ilerleme kaydediyor. Oyunu çok erken duyurduk fakat oyun geliştirme cehenneminde olmaktan çok uzak."
 
Techland, stüdyo içinde otokratik yönetim, kötü planlama ve toksik çalışma kültürü ile ilgili çıkan haberlere yanıt olarak "Oyun iyi durumda ve bazı kişisel sorunlara rağmen oyuncu topluluğumuzun uzun bir zaman sonra yeni haberler alacak olmasından mutluyum." diye belirtti.
 
Twitter'da kullanıcılara verdikleri bazı yanıtlarda oyunun iptal edilmeyeceği ve erken erişim periyodu planlamadıkları ifade edildi.
 
Dying Light 2 ilk olarak E3 2018'de duyurulmuştu ve 2020 ilkbaharında çıkması planlanan oyun belirsiz bir tarihe ertelendi. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dying Light 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tech Land Dağıtıcısı: Tech Land Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Star Wars Outlaws'tan Yeni Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 1 Saat önce PC için Aksiyon Macera Oyunu Mousebusters'ı Duyuruldu 3 Saat önce Macera RPG All in Abyss: Judge the Fake, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Ritim Macera Oyunu Yunyun Syndrome!? Rhythm Psychosis, PC için Duyuruldu 3 Saat önce Half-Life 2: Episode 1 RTX Remix Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler