The Elder Scrolls III Modu Morrowind Rebirth için Yeni Güncelleme Yayınlandı

22.07.2020 16:15 Gazali Çetinkaya

 
The Elder Scrolls III: Morrowind'in popüler modu Morrowind Rebirth neredeyse 10 yıldır mevcut ve hâlâ gelişmeye devam ediyor.
 
Morrowind Rebirth için yayınlanan versiyon 5.2 güncellemesi Gnisis ve Seyda Neen kasabaları için grafiksel geliştirmeler getiriyor. Gnisis artık çok daha iyi görünüyor ve Seyda Neen artık balıkçı kasabasını daha çok andırıyor ve yeni sahil güvenlik kuleleri de eklenmiş.

Güncelleme ayrıca yeni eşyalar Magic Armor (Velothian Tower Shield, Velothi's Tower Shield), Artifact/Unique (St. Meris Shield of Serenity), Ingredient (White Guar Hide) ve grafiksel, görevler ve eşyalarla ilgili çok sayıda iyileştirme ve hata düzeltmesi içeriyor.

Tüm detaylarına ve indirme linkine ModDB sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls III: Morrowind Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Game Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: 29 Nisan 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Overwatch 2 İçin 6v6 Maçlar Yakında Gelebilir: İşte Detaylar 26 Temmuz Fallout 4'ün DLC Boyutundaki London Modu Sonunda Çıktı! 26 Temmuz Dragon Age: The Veilguard, Steam'de EA Uygulaması Gerektirmeyecek 26 Temmuz Dark and Darker Mobile Oynadık: İşte İlk Deneyimlerimiz! 26 Temmuz Marvel’s Wolverine'den 2 Saatlik Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı! 26 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler